Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Uddevalla judoklubb arrangerar klubbmästerskap två gånger om året. Alla tränande medlemmar, barn såväl som vuxna, nybörjare såväl som erfarna, är välkomna att delta! Anmälan för deltagande i klubbmästerskapet görs på plats, och datum och starttid meddelas i alla kanaler (hemsida, facebook, anslagstavlan, vid träningen) när det närmar sig!

Vi tävlar också utanför klubben:
Information om tävlingar som klubben åker till sätts upp på anslagstavlan i dojon, och framförs muntligt vid träningarna - oftast precis i slutet av träningen. Anmäl att du/ditt barn vill delta genom att skicka sms till tränare Evelina (tel 070-382 58 67) med namn och personnummer (och, om det är ett barn som tävlar: vilken vuxen som följer med barnet till tävlingen - en förälder eller kompis förälder, t ex). 

Preliminär information om tid för invägning, tävlingsstart osv finns i den arrangerande klubbens tävlingsinbjudan, som sätts upp på anslagstavlan i dojon. Om det är en större tävling så kan inbjudan också hittas i kalendern på judo.se. Tiderna brukar justeras inför tävlingsdagen, så ni får besked någon dag innan av den tränare som följer med på tävlingen om vilka tider som gäller.

Uddevalla judoklubb betalar tävlingsavgiften till den arrangerande klubben. Vid samåkning kan klubben betala milersättning enligt skatteverkets schablon - be tränare om en blankett att fylla i!

Du som ska tävla behöver:

- Judodräkt och bälte (som vanligt!)
- Ett judopass. Det kostar 150 kr och skrivs ut av en tränare på klubben inför första gången du ska tävla. Be om det i god tid! Till passet behöver du ordna 4 st passfoton, 35x45 mm.
- Flickor och kvinnor tävlar med vit t-shirt under jackan. Pojkar och män tävlar utan t-shirt.
- Som vanligt: inga smycken, och kortklippta naglar på fingrar och tår! 
- Om du har långt hår så ska det sättas upp ordentligt, egentligen så att håret inte faller på jackan. Hårnålar/spännen är inte tillåtna av säkerhetsskäl, och kontrollera att hårsnoddarna inte har metallclip.

Tänk också på:
- Var i god tid till invägning och tävlingsstart! Judotävlingar kan ha mycket väntetid, men när det väl händer går det fort!
- Ta med matsäck. Ibland finns det fika/mat att köpa.
- Samåk - berätta om du har plats över i bilen.
- Ta med ditt bästa humör, njut av dagen, heja på dina kompisar och titta på alla spännande matcher!

Postadress:
Uddevalla JK - Judo
C/O Jens Almgren Larsen, Montörvägen 15
45144 Uddevalla

Besöksadress:
Bravida Huset I 17 parken, Västgötav. 30
45134 Uddevalla

Kontakt:
Tel: +46739560580
E-post: info@uddevallajudo.s...

Se all info